keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Painopäivitystä

Pitääkseni teidätkin ajan tasalla tulin päivittelemään tämän viikon painoani, Keskiviikko on minulle hyvä siten, että työt alkavat vasta kahdeltatoista jolloin aamuisin kerkeää hyvin punnitsemaan ja ottamaan mittojakin jos huvittaa.  Tämän aamun painoni on siis 86,7 kiloa.  Jäljellä 1,7 kiloa kesätavoitteeseen, jona näillänäkymin siis joutuu laskemaan alemmas, kiitos motivaatiosta.

Eilen oli huippupäivä liikunnan suhteen, päätin aamulla lähteä kolmen kilometrin lenkille josta suoraan suuntasin uimahalliin ja vesijuoksin siellä tunnin ja saunan kautta kotiin ja illalla tein vielä yhden pienen lenkin. Ah, vesijuokseminen on ihanaa, saan rauhassa mennä omaan tahtiini, näyttää miltä huvittaa ja ajatella asioita. Olen tähän mennessä ollut altaan nuorin ja seuraavat taitavatkin mennä jo kuusissa kymmenissä. Musiikk olisi ainoa jonka tahtoisin vesijuoksuun lisätä. Yllätyksenä tuli myös se että kun tunnin juoksee mutkeen, meinaa lähteä jalat alta. Äkkiä siis pikasuihkun kautta saunaan vähän venyttelemään koipia ja n. kilometrin pituinen kotimatka meni kuin unessa ja tuntui ettei meinaa kantaa. Kunniallisesti kuitenkin kotin pääsin. Pakko mennä taas uudestaan!

Kummallinen sattuma minulle taas kävi kun menin elokuviin. Päätin pitkästä aikaa mennä yksin elokuviin kun minulla oli lippu menossa vanhaksi. Pääsin mestoille ja olin ottanut evääksi rahkan ja banaanin. Kaiken tuoksujen huumassa kuitenkin sorruin ostamaan popcornit koska olivat niin hyvässä alessa. Elokuvan alkaessa rupesin popcorneja napsimaan, kunnes tajusin ettei maistu. Ei vaan maistu. Söin ehkä kourallisen popcorneja ja sitten rahkan.  En ole todellakaan tottunut tälläiseen sillä yleensä popcornit loppuvat aina kesken ja herkkuja ei voi koskaan olla liikaa. Ehkä keho tosiaankin nyt ilmoittaa tahtovansa vähän parempaa rakennustavaraa. 






Kaikki kuvat weheartit


-Kissankello

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ja kerrot mielipiteesi sekä vinkkisi.