tiistai 29. syyskuuta 2015

Ketoosidieetti

Nyt oltuani kaksi viikkoa ketoosilla voin kertoa vähän kuulumisia. Näin karkeasti sanottuna ketoosin tarkoitus on siirtää elimistö sokeripolttoisesta rasvapolttoiseen moodiin joten hiilihydraatit jätetään alle 20 grammaan päivässä ja sokeria eikä lisäaineita syödä ollenkaan. 

Itse käytin kiloklubia hiilarimäärän tarkkailussa jokaisena päivänä koska se on helpompaa sekä helposti menee hiilarit yli jos miettii suunnilleen ajattelutavalla. Ohjeet tähän otin Karkkipäivä  blogista. Siellä ohjeet ovat selkeät ja helposti sovellettavissa joten en ala niitä tänne sen tarkemmin kirjaamaan. 

Fiiliksistä sen verran että nälkää en dieetillä nähnyt kuin kahtena viimeisenä päivänä eikä silloinkaan olisi tarvinnut jos en olisi ollut niin kiireinen. Ensimmäisenä viikkona olo oli kumminkin hutera ja hieman huonovointinen ja mietin muutamana päivänä homman lopettamista, olen kuitenkin lukenut että se on ihan normaalia joten jatkoin sinnittelyä ja seuraavalla viikolla mitään oloja ei enää ollut ja kaikki kivut olivat tiessään. 

'
Ja  itse parhaaseen kohtaan eli tulokset, kirjasin niitäkin vähän huonosti vain vatsan seudun,  mutta laitan nyt mukaan kaikki tämänhetkiset mitat, koska koen että lihaksetkin ovat kenties kasvamassa ja niitä voi sitten aina vertailla... 

 Kiloja lähti ensimmäisellä viikolla 3 kiloa ja toisella 1 yhteensä siis neljä kiloa. tämänhetkinen painoni on siis 79,7.  seiskaluvuilla siis mennään. tosin pelkään niin paljon synttäreitäni ja kaikkia herkkuja ja niiden kerryttämää painoa.  olen suunnitellut lenkkejä ja salireissun tälleviikolle että keho varmasti tajuaa että nyt laihdutetaan ei lihota. 

Ketoosin mitat sentteinä 

Vyötärö 83 ------> 80cm

Vatsan levein osa 106 ------> 100 cm


 Sekä vanhat mitat vs. uudet


Kaula 35 cm  ------> 34,5 cm

Rinta 104 cm  ------> 100 cm 

Lantio 107 cm ------>100 cm

Olkavarsi 32 cm  ------> 30 cm

Reisi 58 cm ------> 54 cm

Pohje 41 cm ------>  38,5 cm


Plussat

-Juustoa enemmän kuin sielu sietää
-Huonon alun jälkeen olo oli todella pirteä ja feesi
-Lyhytkin lenkki tuntui kunnon lenkiltä
-Paino putoaa
-Nälättömyys
-Uusia ruokatuttavuuksia
-Rasvaa ei tarvitse vältellä vaan lisätä!

Miinukset

-Isoin huonopuoli koko dieetissä oli minulle tärkeän aamupalan puuttuminen vaan tuntui että söisin jatkuvasti lounasta.
-Alkuviikon vatsa ja pääkipu ja väsymys
-Sokerinhimo mikä vaivasi hetken mutta selviydyin Fastin proteiini puddinggilla ja makeuttamattomalla mantelimaidolla.
-Ummetus


Pahoittelen huonoja kuvia. nämä viikot ovat olleet niin kiireisiä etten ole paljoa ehtinyt miettiä kuvaamista sekä osa kuvista on otettu ennen auringonnousua tai sen laskun jälkeen.










Koin tämän dieetin kiinnostavaksi sillä en koskaan aiemmin ole ollut millään dieetillä, lisäksi sain tukea ystävältäni joka oli dieetillä samaan aikaan. yhdessä tekeminen tsemppaa aina tuplasti paremmin! Isot tsempit teillekkin kaikille siellä!

-Kissankello

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ja kerrot mielipiteesi sekä vinkkisi.