torstai 24. syyskuuta 2015

Silloin vs. Nyt

Tein muutama viiko sitten tälläisen kollaasin taipaleen alusta nykyhetkeen. Olen aina ollut sitämieltä että naamasta minulla näkee parhaiten laihtumiseni. Tässä siis todistetta että jotakin on pudotettu. 120 kg vs. Nykyhetki.

Pakko myös todeta että kun ketoosidieetin ensimmäinen viikko on takana niin kaikki paha olo ja väsymys on kadonnut. Olo on freesi ja virkeä. Maha ei turpoa syömisen jälkeen ja minua jatkuvasti piinaava vatsakipu on loistanut poissaolollaan.  Olen lisäksi töissä maalarina joten liikuntaa tulee töissä todella paljon ja siihen satunnaiset lenkit päälle niin eiköhän aika pian päästä normaalipainon ylärajoille.  Ihanaa torstaita kaikille!

-Kissankello

4 kommenttia:

  1. Kyllä todellakin näkee, että painoa on lähtenyt - upea tulos!
    Hienoa, että olisi on dieetin myötä helpottanut. Tsemppiä syksyyn!

    VastaaPoista
  2. Hieno ja todellakin huomattava muutos! :-) Kiva kun dieettikin rullaa :-) Oho, maalarina varmaan saat aikamoista hyötyliikuntaa! :-) Siitä ne iiisot askelmäärätkin varmaan aiemmassa postauksessasi johtuvat :-) Hmm, pitäsköhän itekki ruveta maalaamaan? ;-) Omia hoikempia kasvokuvia odotellessa :-) Hyvää työtä nainen - ei muuta ku etiäppäin! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, maalarin työssä saa kyllä hyvin liikuntaa ja laihtumisen lisäksi lihaksiakin tulee. Jo kuukauden jälkeen huomaan että habaa on harjotettu ;). Tsemppiä sinnekkin ja mäkin jään niitä sun naamakuvia oottelemaan!

      Poista

Kiitos kun kommentoit ja kerrot mielipiteesi sekä vinkkisi.