maanantai 17. helmikuuta 2014

Kuvia

Ajattelin taas lisätä vähän kuvia itsestäni, uusissa vähän pienemmissä vaatteissa. vanhoja kuvia en tähän nyt lisää koska nämä eivät ole viralliset ennen jälkeen kuvat, vaan ihan perus kuvailua mekkojen kanssa. Mutta kyllä näistä jotakin huomaa.




Edelleen masu pullottaa edestä, ja muutama makkara tulee sivulle, mutta kyllä olen nyt paljon tyytyväisempi, ja tunnen itseni naiseksi jälleen kun voin käyttää mekkoja taas. Lisäksi pidin korkkareita ekaa kertaa kahteen vuoteen. ja kävely onnistui hyvin.

-Kissankello

6 kommenttia:

  1. Voi kun ihania mekkoja! :) Niistä jos mistä tulee niin kivan naisellinen olo! :) Oikein hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Onneksi kaikki olivat halpoja H&M mekkoja, joten ei itketä kun jäävät liian suuriksi. :)

      Poista
  2. Hei, löysin sattumalta sinun blogisi selattuaan hyviä laihdutusblogeja, sillä ajattelin itse myös kertoa oman tarinan täällä blogimaailmassa, tervetuloa tsiigaa. :) Ja ihania vaatteita ja hyviä kirjoituksia. :)

    VastaaPoista
  3. Hei huikean ihania mekkoja!! Pukee sua tosi kauniisti ja jos nyt osaan katsoa, sulla on varmaan aika samanmallinen vartalo kuin mulla. Pitää ottaa tästä vinkkiä vaateostoksille!

    Jos ymmärsin oikein, painat noin 100kg? Täytyy sanoa ettet YHTÄÄN näytä satakiloiselta!! En ymmärrä missä sinussa se paino on, tosin silmäsi eivät näy kuvissa joten ehkä ne painavat 20 kiloa. :D

    Täytyy tutustua blogiisi vielä tarkemmin. Lukijaksi tämä ei anna ryhtyä, lukee vain "Unable to retrieve spec for https://www.google.com/friendconnect/gadgets/members.xml. HTTP error 504" tuossa lukijat-otsikon alla. :(

    Vinkkejä otetaan vastaan laihdutuksen suhteen! Oma projektini (joka on vasta aluillaan) osoitteessa http://pitaaksolla.blogspot.fi/.

    Tsemppii!

    VastaaPoista
  4. joo noissa kuvissa tosiaan se 100 kiloa tasan. Kiitos kehuista, mun paino on tosiaankin jakautunut todella tasaisesti. masussa varmaan eniten mutta olen kyllä joskus kuullut jonkun sanoneen noin. Pitää yrittää katsoa tuota lukia juttua. en ole mikään elektroniikan ihmelapsi.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ja kerrot mielipiteesi sekä vinkkisi.