torstai 20. helmikuuta 2014

Menneitä

Satuin taas yhtenä iltana katselemaan vanhoja kuvia itsestäni. niitä kuvia ennen suurinta osaa kiloista. Olisi noistakin voinut hieman laihduttaa. Näissä kilomäärät ovat 72-78 kg. Nuo ajat olivat elämäni onnellisinta ja hauskinta aikaa. ja pukeutumisen kannalta paljon luovempaa.



Yritin myös kuumeisesti etsiä niitä pahimpia kuvia, valitettavasti niitä on vain kaksi ja molemmat samalta päivältä. Ymmärrän kyllä että tuolloin olin erittäin kuvauskammoinen, kuka nyt haluaisi olla kuvan lihavin, tai hikinen ja ruma möykky. Vatsani oli järjetön. Sen näkee kuvistakin, vaikka mekko onkin löysempää mallia.
Tunnen lähinnä surua kun katson näitä kahta kuvaa. Voinkumpa en olisi joutunut kokemaan tuota. Nämä ovat otettu sis viime juhannuksena. Nyt juhannukseen on n. 5 kuukautta. Tahdon pukea tuon saman mekon ensi juhannuksena ja ottaa uudet kuvat ja katsoa mikä muutos on tapahtunut.



Nyt crosstrainerille ja kohti parempaa kesää!

-Kissankello

3 kommenttia:

  1. Vitsit sulla on kyllä niin kivoja vaatteita että! :) Ihanan naisellisia mekkoja! Määki tahon! :) Mistä oot tommosia löytäny?

    VastaaPoista
  2. hehe. Kiitos vaan. No ihan H&M, aleksi 13, booz.com, nelly.com yms. noista vaan tilaillu tai kierrelly. Rakastan mekkoja enkä housuja oikein omistakkaan. Oon oppinu pukeutumaan silleen mikä on mun vartalomallille sopivinta, ja usein juuri mekot ovat kaikista imartelevimpia joten siksikin käytän niitä. Enkä muutenkaan koskaan ole ollut farkkutyttö ja farkkuja en ole koskaan omistanutkaan. Odotan kyllä innolla kun pääsen kaivamaan kaikki vanhat mekkoni kellarista. En ole luopunut yhdestäkään vaan olen säästellyt niitä laihtumisen toivossa. niitä on varmasti sata! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh, jään oottelemaan mahuttamiskuvia! :) Ite oon kanssa katellu monesti netissä nättejä mekkoja mut en oo uskaltanu tilata ku en oo ollu varma koosta. Pitäs vaan rohjeta kun netistä usein löytyy paljon kivempia vaatteita :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit ja kerrot mielipiteesi sekä vinkkisi.