tiistai 7. tammikuuta 2014

Yllätysyllätys

Huoh. Juuri kun olin niin innoissani tästä uudesta viikosta ja keskiviikkona jatkuvasta koulusta niin iskee flunssa. Nenä vuotaa kuin joki, päätä särkee ja vaikea hengittää. Hienosti alkaa tämäkin vuosi. Yleensä en ikinä ole kipeä, mutta nyt ei kai sitten auta muu kuin lepo ja kuuma tee hunajalla. Toivon todella että tämä menee nopeasti ohi. koulussa alkaa nimittäin sellainen kiire kun on enää muutama kuukausi valmistumiseen. Olen sellaisella alalla ettei mitään töitä voi ottaa kotiin joten paikalla olo on erittäin tärkeää että saan hommat tehdyksi.  Jos tulee mieleen joitakin toidella nopeita flunssantappajia niin saa kertoa, kuulen mielelläni kaikki vinkit. Ja vitamiineja syön jo extramäärää. Nenähuuhtelua olen kokeillut enkä oikein tiedä toimiiko se vai ei, taidan olla niin tukossa. Äh toivottavasti paranen pian...

-Kissankello

3 kommenttia:

  1. Paranemisia! Mikä siinä onkin että lähes kaikilla jotka alottaa ns. uuden paremman elämän, iskee heti flunssa päälle? Joku kehon puolustusreaktio kenties? :) Toivottavasti saat pian pöpöt häädettyä!

    VastaaPoista
  2. Ai niin, höyryhengitys ja kuuman veden litkiminen auttaa ainakin itellä parhaiten tukkoseen oloon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiios paljon vinkeistä! pitää tota höyryhengitystä kokeilla. Kuumia juomia olenkin jo kittaillut ahkerasti. Toivottavasti kroppa ei liikaa ala taistelemaan vastaan se olisi ikävä takapakki. mutta toisaalta talvella kipeäksi tuleminen taitaa olla enemminkin sääntö kuin poikkeus.

      Poista

Kiitos kun kommentoit ja kerrot mielipiteesi sekä vinkkisi.