perjantai 17. tammikuuta 2014

Tuloksia

Ihanaa aloittaa postaus vain huutamalla JEEE! Paino on pudonnut hyvin ja enää muutama hassu kilo niin alitan maagisen 100 kilon rajan. Tätä päivää olen odottanut kuin kuuta nousevaa, Nyt on aherrettu ja syöty hyvin ja oltu motivoituneita.! Painoni tänä aamuna vaa'alla oli 105,2! Jeah! Nyt on siis pudotettu n.15 kiloa ja vaikka tuntuu että missään muussa kuin naamassa sitä ei huomaa niin silti jo kahdet housut tippuu jalasta ja vauhti vaan jatkuu samana. Tekisi mieli tanssia voitontanssi vaikka eihän tässä olla edes puolessa välissä. But who cares! Jos se innostaa tee sitä!

Mutta eilen menin tekemään sen virheen että katselin vanhoja ihania laihoja kuvia itsestäni ja tuli vähän suru puseroon kun kaiholla ajattelin että jos en olisi lihonut olisin edelleenkin noin kuuma.. Samalla sitten sain kaverilta kuulla että minua on jo pidempään haukuttu rumaksi ja läskiksi, että sekään ei kauheasti auttanut fiiliksen nostamisessa. Mutta olen päättänyt nyt näyttää kaikille paskiaisille että kyllä täältä vielä palataan, ja parempana kuin koskaan. Eikä pitäisi masentua muiden puheista. Tässä maailmassa tulee aina olemaan joku joka puhuu pahaa, vaikka olisit kuinka hoikka ja nätti ja pitkä ja lyhyt ja meikattu tai alimeikattu. Mitä ikinä vaan keksit niin joku voi siitä valittaa. Että ehkä nyt vaan pystypäin eteenpäin ja ei saa antaa muiden vaikuttaa.

Liikuntaspurtti kusee osaltani ainakin tällä viikolla sillä ulkona on aivan järjettömät pakkaset ja minulla on ollut kamala kiire, muutama tunti on tullut urheiltua mutta en usko että siihen kuuteen tuntiin pääsen, mutta ehkä kirin ensi viikolla, toivottavasti. Positiivista tässä viikossa on se että aurinko paistaa aivan täysillä ja olotila virkenee päivä päivältä enemmän!



Fitness Motivation
Weheartit

Untitled
Weheartit

                           💪

-Kissankello

4 kommenttia:

  1. Jes onnea! Ja unoha mitä muut ajattelee, ja anna palaa itses takia.

    -Kaukaa Kaunis

    VastaaPoista
  2. Ihan pian, ihan pian oot sataluvussa ja sitten ysiluvuissa! :) No one can stop you! :) Ota noista tyhmistä kommenteista ja omista laihemmista kuvista kunnon motivaatioboosti ja sisuuntuminen, jolla jatkat projektia eteenpäin entistäkin tarmokkaammin :) Tuut niin onnistumaan tässä ja sitte niiden leuat tippuu ;)

    VastaaPoista
  3. Jes kiitos vaan kommenteista, piristää kyllä kummasti. Kyllä tästä vain alaspäin kivutaan ja näytetään samalla kaikille jotka epäilee.

    VastaaPoista
  4. Jeee, hienosti menee! :) Pois vaan mielestä toisten typerät kommentit, me näytetään niille paskiaisille! (Niitä on täälläkin meilläkin päin nimittäin!) :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ja kerrot mielipiteesi sekä vinkkisi.