maanantai 13. tammikuuta 2014

Kesäkuntoon!

Nyt kun on Liikuntaspurtin ensimmäinen päivä melkein takana niin olen ruvennut pohtimaan kesäkuntoa. Tuota minulle hyvinkin kaukaista tilaa jossa en ole omasta mielestäni koskaan ollut. Mielestäni kesäkunto tarkoittaa tilaa jossa olet sekä fyysisesti että henkisesti valmis kohtaamaan bikinit biitsillä, heh. Minulla ei ole ikinä ollut näin, aina on häpeilyä koosta huolimatta, mutta en kyllä ole koskaan jättänyt menemättä koon vuoksi. Viime kesänä kumminkin kävi niin etten mennyt rannalle koko kesänä. Ei vain ollut aikaa, mutta samalla mietin että oliko takaraivossa joku piilo inho joka ohjasi minua aina kauemmas rannasta.
    Oli tai ei, niin olen miettinyt että jos yritän ajatella realistisesti tätä painon pudotusta niin minulla olisi tavoitteet kesään mennessä pudottaa 15-20 kiloa. Jos pudottaisin 15 kiloa olisin silloin 91 kiloa, mutta jos pudottaisin 20 kiloa niin painaisin 86. Ei niin pahat lukemat kun vertaa nykyiseen. Mutta... Osittain minua ahdistaa pudottaa painoa niin nopeasti kun ajatukset omasta itsestä eivät ehkä parane yhtä nopeaan tahtiin, ja taas toisaalta jos taas en laihtuisi näin nopeaan tahtiin niin en ehkä motivoituisikaan. Huoh, Ymmärrän kuitenkin että en ensi kesänä voi vielä päästä siihen rantakuntoon johon tahtoisin ja samalla mietin voinko ikinä, sillä minulla on nopeasta lihomisesta koko kropassani järkyttävät raskaus arvet, enkä tiedä palautuuko ihoni koskaan ennalleen. Lihoin niin nopeassa tahdissani aivan huomaamattani etten tavallaan ehtinyt reagoida ja lopettaa sen nousua. Nyt kun olen päässyt pudottamaan kiloja niin olen entistä huolestuneempi kehostani. Ymmärtäisin jos olisin ollut raskaana, silloin se olisi aivan normaalia ja voisin ylpeänä kantaa arpeni.
 Mutta nyt en voi, arpeni tulivat huonoista ihmissuhteista, lohtu syömisestä, masennuksesta ja monesta muusta syystä. En voi olla ylpeä niistä. Voin vain olla ylpeä pudotetuista kiloista. Mutta joudunko turvautumaan loppuelämäni kokouimapukuun ja voinko koskaan käyttää läpikuultavia vaatteita.

Tällä hetkellä tuntuu siltä että unelmieni kroppa olisi minulle ehkä n. 65 kiloa, varmaksi en osaa sanoa koska en muista koskaan painaneeni niin vähän. Tahtoisin olla myös hyvässä kunnossa, kiinteä, hieman lihaksikas ja omistaa kunnon pepun! Nämä alla olevat kuvat olisivat minun unelmakroppani. Näissä voisin lähteä rannalle milloin vain. Vaikeinta vain on että en tiedä mihin itse pääsen, onko tuo mahdollista minulle, vai olenko aivan hakoteilla. Se kai jää siis nähtäväksi, mutta toivottavasti kesäkuntoon 2015 siis, henkisesti ja fyysisesti. Nyt vaan täysillä eteenpäin.
Mitä mietteitä teillä muilla on kesäkunnosta? onko se vain päänsisäistä vai ei?

Wehartit

google

google
-Kissankello


5 kommenttia:

  1. Voi, tutulta kuullostaa. Ehkä sitä kannattaa mennä päivä ja tavoite kerrallaan eikä murehtia tulevia ennen aikojaan :) Nuo arvet kuullostavat kurjilta mutta ehkä nekin siitä aikaa myöten vaalenevat, ja ainakin sinulla on mahdollisuus nyt estää uusien ilmestymistä. Muutenkin, ehkä se oma huomio siirtyy pois niistä kun silmät saa vähän uutta nähtävää (paremman kropan:)). Jos arvet kuitenkin jää häiritsemään, kokouimapukujakin löytyy vaikka mimmosia päheitä vaihtoehtoja (oikeesti jotkut jopa seksikkäämpiä ku biksut!) ja toisaalta, itsetunnostahan se sitten loppujen lopuksi on kiinni, kehtaako esitellä itsensä maailmalle sellaisena kuin on - virheineen päivineen :) Kivannäkösiä kesäkroppia, voisin itsekin huolia :) Hyvä tosta siun projektista vielä tulee :)

    Kesäkunto 2014 kuullostaa kyllä vähän kaukaiselta vaikka normipainoon luultavasti siihen mennessä pääsenkin. Riippuu miksi kukakin sen mieltää :) Sikspäkkiä en tuu omistamaan (enkä nyt ihan semmosta havittelekkaan, vähemmätkin lihasviivat riittää) ja esim. masun keskiviivankin erottumiseen saan vielä tehdä varmasti paljon työtä että se kunnolla erottuu. Peffaa saisi vielä nostella lisää kantapäistä ja muutenkin kiinteytyä, jotta biksut näyttäs "hotilta". En oo koskaan kyllä missään hotissa kunnossa ollutkaan rannalla, joten biksuissa on tullut mentyä sillä kropalla mitä löytyy. Kummasti vaan uiminen rannalla jäi kun paino nousi normipainosta. Ei sinänsä täälläkään tietoista uimarannan välttelyä mutta takaraivossa kuitenkin on ollut ajatus siitä että biksuja en ainakaan ylleni pistä. Viime kesä menikin vartaloa paremmin imartelevassa uimatopissa ja uimaminihameessa, jotka sai molemmat kätsysti kääräistyä ylös kun tahtoi ottaa arskaa :) Saa nähä mitä päältä löytyy tänä kesänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin. päivä kerrallaan kuulostaa hyvältä, mutta on niin kiva aina katsoa eteenpäin, kun yhdessä päivässä ei paljoa tapahdu. Ja uikkareita on tullut nyt katseltua varsinkin BlackMilkiltä kun siellä on vielä pitkäkroppaisille ihmisille omat koot mikä helpottaa ainakin omaa pitkäselkäisyyttä, hinnat tosin ovat kovia, mutta eipä niitä montaa tarvitakkaan. Niin ja sixpack ei ole pakollinen todellakaan, eihän suurimmalla osalla hoikistakaan sitä ole, ja lihasviivoista haaveilen itsekkin, jos ne vain joskus saisi näkyviin. Netistä löytyy todella hyvin 5minuutin vatsa ja pepputreeniohjelmia ja niitä kannattaakin katsoa. Sori taas sekavasta vastauksesta tuli taas niin paljon asiaa kerralla. ja tsemppiä sullekkin.

      Poista
    2. Juu totta kai on hyvä tehä tulevaisuuden plääniä ja muuteskin unelmoida :) Lähinnä tarkotin tuota arpijutskaa. Uikkarit on varmasti kanssa kiva tavoitevaate mitä kohti ponnistaa, tuosta kaupasta en oo kuullukkaa :) Tommonen 5min vatsapepputreeni kuullostaa hyvältä, ootko löytäny jonku/joitakin erityisen hyviä? :) Lihasviivat ois kyllä niin nam, mutta sillee sopivassa määrin ja ennemmin niitä pystyviivoja :) Hih, mulla on varmaan vähintäänkin yhtä sekava vastaus, ei haittaa! :) Pieni sekoilu kuuluu elämään :D Ja kiitos tsempeistä, samoin sinne!

      Poista
    3. https://www.youtube.com/watch?v=Ux4tzO6Uaxk Tossa olis ainaskin yks ja tässä: https://www.youtube.com/watch?v=-C7IJM7skLk .Noi saattaa olla vähän rankkoi aluks, mutta ite oon ainaki ihan täysillä panostanu pepputreeniin ku haluan kunnon bootyn :) Tolta samalta tekijältä pitäis löytyä vatsatreenejäki ja muita.

      Poista
    4. Hmm, pitääki käydä kattomassa :) Kiitos!

      Poista

Kiitos kun kommentoit ja kerrot mielipiteesi sekä vinkkisi.