sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Viikon liikunnat

Tämä viikko oli mielestäni ihan mukava, mutta räntäsade hieman latisti tunnelmaa ja vähensi lenkkejä. Tiedän ettei huono sää saisi olla tekosyy, joten yritänkin jatkossa uhmata luontoa ja lenkkeillä vaikka kaatosateessa.
Tähänhän alkaa jo tottua! Mutta huomenna maanantaina alkaakin sitten liikuntaspurtti, eli silloin sitten tsempataan ja huhkitaan ihan täysillä. Vähän jo pelottaa mutta eipä sitä yrittämättä onnistu.

Mutta pitemmittä puheitta liikuntaan!

Maanantai : Ei mitään.

Tiistai : Ei mitään.

Keskiviikko: Kävely lenkki 45minuuttia. Kulutetut kalorit 384.

Torstai  : Kävely lenkkejä 2. 1 tunti ja 20 minuuttia. Kulutetut kalorit 588

Perjantai : Ei mitään.

Lauantai : Juoksumatolla 30 minuuttia. Lihaskuntoa 20 minuuttia. ja 40 minuutin lenkki. Kulutetut kalorit 574.

Sunnuntai : Flamingo Spassa lillumista ja saunontaa (Ei voi laskea liikunnaksi. heh)

Yhteensä liikunnalla poltetut kalorit : 1546.

Tällä viikolla tuli kuljettua paljon kävellen, sillä huomasin että äitini luo ei olekkaan kuin 3 km. Joten sitä reittiä on tullut suhattua muutaman kerran. Ja kokeilin jopa juosta muutamaan otteeseen, ja kivaahan se oli , mutta tuli kyllä todettua että tarvitsisin uudet urheilurintaliivit ettei pomppisi liikaa. Huomasin myös miten nopeasti kunto sitten loppuu (n.2min) ja on pakko taas kävellä, mutta ehkä otan tämän nyt asiakseni. Juoksemisesta, tekniikoita yms en tiedä yhtään mitään eli pitää mennä ihan oman kokemuksen perusteella sitten. Vinkkejä saa toki antaa. Kivaa alkavaa viikkoa kaikille ja muistakaahan olla ahkeria.

Kuva Googlesta


-Kissankello

3 kommenttia:

  1. Jes! Lähetään yhdessä spurttailemaan! Saas nähä mitä vaaka näyttää neljän viikon päästä :)

    -Kaukaa Kaunis

    VastaaPoista
  2. Hih, eipä tuosta viikkoliikuntamäärästä enää paljoa puuttunut spurttitulokseen, hienoa! :) Alkavalla viikolla sitten spurtataan, vaikka tosiaan siellä kaatosateessa! :D Onneksi on olemassa kotijumppa jos säät vetelee ihan hurrikaania :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ja kerrot mielipiteesi sekä vinkkisi.