perjantai 10. tammikuuta 2014

Ateriankorvikkeet

Päätinpä kertoa vähän ateriankorvikkeistani. Olen aina ennen ajatellut että nämä ovat täyttä huuhaata ja perustuvat nälkään. Olimpas taas väärässä, tai ainakin osittain. Kyllähän varmasti onkin tuotteita jotka eivät jätä muutakun nälän ja kiukun eivätkä sisällä kunnon ravinto aineita. Nämä ovat kumminkin mielestäni tarpeeksi hyviä ja todella hyvän makuisia. Ensinnäkin inhoan kaikkea keino suklaan makua enkä siksi tahdo niitä itselleni. (poikkeuksena minttu suklaa jonka sain ystävältäni jonka makua en voi sietää! ja jota lisäänkin vain muiden sekaan jotta saan sen kulutettua). Itselläni on nyt kolme Herbalifen pirtelö ateriankorvikkeita mitä tykkään vetää aamuisin muun aamupalani seassa. Silloin tällöin juon näitä myös korvatakseni täysin aterian jos edellisenä päivänä on tullut syötyä huonosti tai jos on muutenvain sellainen olo että tahdon jotakin kevyempää, eli noin 2-4 kertaa viikossa aamiaisen lisäksi. No nyt tarkoituksena olisi korvata näillä 2-3 ateriaa päivässä. Katsotaan pystynkö, rakastan liikaa lämmintä ruokaa.

Tässä hieno rivi tuotteita eli Uusimpana tulokkaana Cappuccino jota en ole kerennyt vielä maistaa, mutta kahvin mausta tykkään muutenkin niin uskon että rakastan tätä. (sopii kuulemma jääpalojen kanssa kuin jääkahvina). Vanilja joka on ihan lempparini ja maistuu niiiiin hyvältä. Ja se minttu suklaa jota tosiaan inhoan enkä todellakaan osta sitä enää. Näihin kaikkiin on suosituksena juoda maidon kanssa, mutta menevät ihan hyvin myös veteen sekoitettuna. 


Toinen uusi tulokas on tämä Fitnesstukusta tilaamani M.R.P 2 Ateriankorvike joka toimii myös erinomaisena välipalana. Tässä on korkea proteiini pitoisuus. Makuna on mustikka vanilja joka on myöas erinomaisen hyvää, ja tätä ostinkin siskoni miehen suosituksesta. Hän treenaa paljon ja tietää jonkin verran näistä asioista joten luotin vihjeeseen ja ostin tämän. Painoa on 2 kiloa joten luulisi riittävän hetkeksi. Tämä on hitaasti imeytyvä joten se takaa nälän loitollapysymisen mikä on huippu juttu. Tuotetta olen siis kokeillut muutaman kerran ennen ostoa ja olen ollut tyytyväinen. 
"Proteiinin ja hiilihydraattien lisäksi yksi annos M.R.P 2 antaa puolet vitamiinien ja mineraalien päivätarpeesta. Kun haluat pudottaa painoa on tärkeää että et pelkästään laske kaloreita, vaan huolehdit myös vitamiinien ja mineraalien saannista." siinä on vielä suora lainaus fitnesstukun sivuilta. 
Tässä siis yhteiskuva uutuuksistani. 



Jos ihmettelette että miksi minulla on niin montaa eri laatua niin kyse on siitä että pidän vaihtelusta. enhän syö samaa ruokaakaan montaa päivää putkeen. Sekä uskon että tämä vaihtelu takaa sen etten kyllästy niin helposti näiden syömiseen/juomiseen. Näiden kaikkien hyvä puoli on lisäksi se että näiden sekaan voi laittaa lisäksi marjoja, hedelmiä, pähkinöitä ja oikeastaan kaikkea syötävää jolloin maku ja koostumus muuttuvat.
Loppuun vielä kuva pienestä keittiönurkkauksestani jossa tuppaa olemaan jo hieman täyttä.



Jos on kysymyksiä näihin liittyen niin vastaan mielelläni. 

-Kissankello

3 kommenttia:

  1. Tää tuli hyvään kohtaan tää sun postaus, kun juuri olen tutustumassa kaikkiin mahdollisiin proteiinilisiin sun muihin. Pitäisi laittaa tilaus tulemaan, mutta olen ihan hukassa kaikkien eri aineiden kanssa! :) Mutta kiva kuulla mitä sä käytät ja pistää harkintaan noi herbalifen tuotteet.

    -Kaukaa Kaunis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh. kiitos vaan. tuntuu että olen vielä lapsen kengissä näissä, mutta ehkä pikkuhiljaa näitä oppii.

      Poista
  2. Hei! Laittelin sulle kutsua Heiaheian spurttiryhmään :) Toivottavasti meni perille! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ja kerrot mielipiteesi sekä vinkkisi.