tiistai 21. tammikuuta 2014

Helpotusta

Kun Sen sanoo ääneen niin se helpottaa. Heti kun pääsin avautumaan ettei huvita, niin rupesikin huvittamaan. Lenkillä en ole kerennyt vielä käydä, mutta ehkä sekin tulee jo tänään illalla muuttumaan. Liikuntaspurtti kyllä ekalta viikolta ja varmaan tältä tokaltakin menee ohi suun, mutta täysiä vaan yrittämään esteistä huolimatta. Tänään oli myös laihdutusryhmä tapaaminen joka sekin meni mallikkaasti kun puhuimme proteiineista. Hassulta vain tuntui se että tunnuin tietävän huomattavasti enemmän aiheesta kun kaikki muut joten mitään uutta ei sisänsä tullut, paitsi ryhmän tukea ja tsemppausta. Eikä se pahakaan ole välillä kerrata, enkä nyt myöskään hauku ryhmäläisiäni tyhmiksi. Ehkä se vain johtuu siitä että olen aiemminkin ollut erittäin kiinnostunut aiheesta.
  Syömiset on olleet ihan normaaleja, lihaa, kalaa, kanaa ja paljon kasviksia ja salaattia sekä ateriankorvikkeita muutaman kerran viikossa. Sekä valtavasti kananmunia, sillä sain sellaisen kivan kuorman niitä ilmaiseksi eli 120 kananmunaa kotiutui meille n. viikkositten. Paljon proteiinia ja hyvä maku. Olenkin nyt väli- ja aamupaloiksi tehnyt paljon proteiinipannareita, munakasmuffinsseja, munakkaita ja keitettyjä munia. Ja koska silti pelkään etteivät proteiinit riitä niin ostin vielä purkin proteiinilisää jota voi heittää oikeastaan minkäänvain sekaan. Ei maistu miltään ja lusikallisessa on 5g proteiinia.
Painonpudotustahti on nyt se n. 1 kilo viikossa, ja vähän ikävöinkin sitä alun nopeampaa tahtia, mutta kai tämä on terveellistä ja suositeltu tahti. Laskin että kesään on 18 viikkoa, eli jos kaikki menee suunnitelmien mukaan niin kyllähän tässä kerkiää vielä paljonkin pudota.
 Anteeksi nyt tämä sekapostaus, mutta jostain sitä kai täytyy aloittaa pienen tauon jälkeen.

-Kissankello

3 kommenttia:

  1. Oo, aikamoinen määrä munia! :D Kuis monta munaa syöt sitte/pvä? Ite innostuin kanssa yhessä vaiheessa kananmunista mutta sitten käin epäilemään että onko niitä hyvä syödä päivittäin. En löytänyt selkoa terveyssuosituksista joten jätin sitten joka päiväisen munailun pois. Ärsyttää ku eri lähteet antaa ihan omia tietojaan eikä oikeen löydä semmosta selkeetä ohjetta että muna tai kaks päivässä ois ok eikä väärin.
    Kiva että sait taas uutta puhtia! Itekki huomannu että kun saa välillä vänistä koko sielusa kyllyydestä niin sitten jaksaa taas :D Plus oon aina laihtunu parin päivän sisään puoli kiloa tai kilon aina kun oon marissu jotain - joku maaginen laihdutuskeino? :D Liikuntaspurtti näyttää mullakin tällä viikolla vähän kyseenalaiselta kun jäi tänään suunnitelyu jumppakin väliin mutta niillä tunneilla mennään mitä pystyy :) Ei tää mikään hampaiden kiristelyspurtti oo kuitenkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo. Syön 2-3 munaa, mutta vain 1-2 keltuaista. Olen ymmärtänyt että keltuainen siinä on se "paha" osa, joten sitä en siis montaa syö, mikä ei toisaalta haittaa koska en ole mikään suuri keltuaisfani. Pääsin kuin pääsinkin tänään lenkille, mutta -15 pakkasessa jääty reidet aika pahasti. Pitää itsekkin varmaan vähän marista ni lähtee extrakiloja :D

      Poista
    2. Pitäs vissii ruveta erottelemaan keltuaisia ja valkuaisia toisistaan niinku kaikki muut proot :D Mua taas joteskii ällöttää nimenomaa se valkuaisosa löllönä niin on jotenkin kynnystä pelailla sen kanssa hirmusti. Kiitos vaan lyhyestä bilsan kurssista jossa piti nimetä ja tutkia kaikki kananmunan osat, hyi. En tarvii liikaa tietoa :D

      Hienoa että lenkkeily lähti käyntiin! Ite löllötin tänään kotona kun oli niin niskat ja hartiat jumissa. Vissiin nuo venyttelyt ja niskaan+hartioihin kohdistuvat jumpat hetken vielä rasittaa ennen kun saa lihakset ja verenkierron kunnolla toimimaan. Maise ihmeessä, mulla se ainakin on auttanu :D

      Poista

Kiitos kun kommentoit ja kerrot mielipiteesi sekä vinkkisi.