keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Motivaatiota ja uuden vuoden lupauksia

Huhhuh, eilinen meni aivan liian nopeasti. Hauskaa oli ja tuli syötyä vähän, muttei ahmittua ja kotiin en ottanut mitään jämiä kummittelemaan jääkaappiin. Mutta koska haluan aloittaa tämän uuden vuoden terveellisissä merkeissä niin pidän tänään proteiini päivää, eli päivää jolloin juon vain vettä ja syön vain proteiinia. Olen jostakin kuullut sen olevan täydellinen tapa nollata herkku päivä ja mielestäni myös täydellinen tapa kadottaa ruokamorkkis, joka kuitenkin pikkuisen kytee sisälläni, vaikka kohtuudella söinkin.

Tämän päivän tavoitteena on hakea motivaatiota erilaisia kuvia  selaamalla, tilaamalla ateriankorvikkeita netistä, päivittämällä uuden taustakuvan itselleni.Pidän itseäni sellaisena ihmisenä joka tarvitsee motivaatioita päivittäin. Jollen itse hae sitä ja ime sitä itseeni niin nopeasti unohtuu mitä sitä olikaan tekemässä, mutta juuri sitä kai se tarkoittaa kun puhutaan elämäntavasta. Haalin jatkuvasti ympärilleni liikunta ja ruokajuttuja, katselen laihdutusohjelmia ja selaan nettiä tietokoneella ja puhelimellani, sekä tietysti lukemattomat määrät laihdutusblogeja. Voi sanoa että olen tietyllä tavalla paljon onnellisempi tämän asian tultua elämääni, sillä tämä on minulle täydellinen harrastus.   pistämpä tähän muutamia tsemppikuvia teidänkin iloksenne. (kaikki kuvat ovat googlesta)




















Ja vielä loppukevennykseksi seuraava kuva joka ainakin minut sai nauramaan!








Eli aloitetaan vuosi 2014 paremmin kuin koskaan, liikutaan enemmän, syödään terveellisemmin ja parannetaan yleistä elämän laatua!

-Kissankello

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ja kerrot mielipiteesi sekä vinkkisi.