keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Superhelppo proteiinipannari!

Tai niin ainakin luulin...
Tein tämän Go eve Go:n ohjeilla elikkä :

- 1 banaani
- 0,5 dl proteiinijauhetta 
- 1 kanamuna
- 1 kanamunanvalkuainen

Noh selailin sitten muitakin reseptejä samalla ja katselin mikä olisi sellainen yleinen tapa tehdä.  Ohjeissa suositeltiin sekoittamaan sauvasekoittimella tai blenderillä. 
Virhe numero 1. Minulla ei ole sauvasekoitinta ja blenderi oli pesussa, eli sekoitin kaikki haarukalla. Ei tullut kovin silkkistä jälkeä.
Virhe numero 2.  En tajunnut kuinka paljon tuota tulee ja hulautin kaikki pannulle samaan aikaan. hups. Olisi ehkä voinut tehdä kaksi tai kolmekin..


Ehkä tämä vielä tästä. Olen kuullut että nämä palavat helposti joten paistelin hitaasti nelos asteella. Enkä vieläkään tiedä kuuluisiko nämä kääntää?? 
Virhe numero 3. No käänsimpä kuitenkin, kun en jaksanut odottaa. 












Lettu repesi kahtia...
Sainpa sen kuitenkin lautaselle ja päätin ottaa vielä viimeiset kuvat ...


Kunnes n. 2 sekuntia kuvan ottamisen jälkeen lautanen putosi lattialle ja meni tuhansiksi sirpaleiksi enkä saanut pelastettua kun ehkä neljäsosan..  enkä jaksanut enää kuvata sirpaleita lattialla.. huoh, ei kai tässä voi kuin nauraa. No lattialla käyneet letun jämät olivat kyllä hyviä siitä sentään plussaa!
En yleensä ole katastrofi keittiössä, mutta ilmeisesti tänään olin.

-Kissankello

3 kommenttia:

  1. No voi ei! :/ Oon joskus kaverilla syönyt tuon tapaisia lettuja ja ne oli kyllä kiva jauhoton vaihtoehto, hyvänmakuisiakin. :)

    VastaaPoista
  2. Kiiots kommentista! Kyllä tuo ihan hyvää oli ja ajattelinkin silloin tällöin noita tehdä välipalaksi kun olen niitä niin huono syömään. Pitää varmaan vain tehdä pienenpiä annoksia. Eikä heittää niitä maahan :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ja kerrot mielipiteesi sekä vinkkisi.