lauantai 4. tammikuuta 2014

Aamupalani

Minun aamupalani on aina samanlainen. Se on ravitseva, helposti alas menevä, hyvän makuinen ja tykkään sen tekemisestä aamuisin. Teen sen blenderillä ja ainoa ärsyttävä asia blenderillä tekemisessä onkin sen pesu.
Syön aamupalaksi aina smoothien jonka "reseptin" olen kehitellyt ihan kokeilemalla kaikkea. Tämä pitää nälkää lounaaseen asti todella hyvin ja tämän saa myös mukaan jos tulee kiire. suosittelen siis muillekkin kokeilemaan näitä, lisäksi näihin on todella helppo lisätä vitamiineja ja muita luontaistuotteita kuten siitepölyä, spirulinaa ynnämuuta.
Tässä on luottoblenderini, tämä on paras, koska en ole koskaan kokeillut mitään muuta :)


ensimmäisenä lisään n.ruokalusikallisen siemeniä ja pähkinöitä


Seuraavaksi vähän kuituja eli Vehnäleseitä 1.ruokalusikallinen ja psyllium kuitujauhetta 1. teelusikallinen


Sitten lisään Herbalife proteiinijauhetta 1,5 ruokalusikallista antamaan makua, proteiineja, vitamiineja ja mitäkaikkea tuossa nyt tuleekaan


Tänään päätin kokeilla että miltä banaani maistuu smoothiessa, mutta en usko että jatkossa tätä lisään korkean kaloripitoisuuden vuoksi.


Marjoina tänään vadelmaa, mustikkaa ja puolukkaa, yhteensä 2 dl 


Mukaan vielä 2dl maitoa, puoli purkkia maitorahkaa n.125 g ja 1dl vettä


Tältä se sitten näyttää, yleensä lisään jauhemaiset tuotteet maitotuotteiden jälkeen jotteivat ne paakkuunnu pohjaan, mutten muistanut sitä tänään ja onneksi vahinkoa ei käynyt.


 Tälläinen ihana smoothie siitä tuli ja tätä tulee sen noin 0,5 l





Toivottavasti tästä oli jotakin apua jollekkin! 
pahoitteluni surkeista kuvista, aamulla oli niin surkea valo etten parempaan pystynyt.

-kissankello

2 kommenttia:

  1. Mun aamupala on hyvin samankaltainen, rahkaa, maitoa ja marjoja sekaisin. Tuo vesi olikin hyvä idea! :) Joskus meinaa jäädä smoothie vähän turhan tönköksi ja tuntuu turhalta lisätä sinne aina maitoa. Pitääkin kokeilla tuota ensi kerralla! Huomasin, että käytät pakastevadelmia. Onko nuo ulkolaisia? Niistähän sanotaan, että ne pitäisi kiehauttaa. Minunkin yksi tuttu sai aika ärhäkän noroviruksen ja epäily oli, että oli nimenomaan noista vadelmista. Tämä vain siis vinkiksi, jos et tuota "vaaraa" tiennyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kommentistasi. olen tietoinen vadelmien vaaroista, mutta unohdan sen aina välillä. joskus lämmitän ne mikrossa, mutta ehkä pitäisi useamminkin. ja kyllä vesi on oiva lisä eikä muuta makua ollenkaan ja itsekkin tahdon juoksevampaa tavaraa jota helpompi juoda pillillä.

      Poista

Kiitos kun kommentoit ja kerrot mielipiteesi sekä vinkkisi.