tiistai 4. helmikuuta 2014

Päivä jolloin halusin syödä kaiken.

Päivä jolloin todella halusin syödä kaiken, ja pudotus taantumaa. Aamu alkoi sillä että nälkä kurni oikein olan takaa ja olo oli voimaton liian vähien yö unien ansiosta. Aamupalaksi vedin siis  perus smoothieni ja sen lisäksi munakokkeliversion proteinipannarista, koska minulla ei ollut aikaa käännellä lettuja. hah. Laskin juuri että proteiinia aamupalastani sain 60g. Hyvä saavutus, mutta silti hieman liikaa popsittavaa tavalliselle aamiaiselle. Mitä tehdä kun on kiljuva nälkä, minulla näitä tulee muutamana päivänä kuussa, herkut eivät houkuta, mutta kokoajan tuntuu että on nälkä. Liittyyköhän jotenkin hormoneihin. Lounaaksi sain sentään vedettyä aterian korvikkeen soijamaidolla, välipalaksi vedin samanlaisen ja päivälliseksi bataattikeittoa. Iltapalaa odotellessa. En voi uskoa että olen syönyt näinkin vähän verrattuna siihen mitä todella tahtoisin syödä. Mielessäni kummittelee gourmet ateriat, maksalaatikko, kanawokki, oikeastaan kaikki minkä lasken ruoaksi. 
   Lisäksi Huomasin vaa'alla käytyäni että painoni on nyt 102,2 eli eipä ole tipahdusta viikossa tapahtunut. En ymmärrä mikä on syynä, olen todella yrittänyt enkä ole napannut herkkuja ollenkaan. Mietin vain että voikohan se johtua unettomuudestani jota tässä on tullut harrastettua vähän liiankin kanssa. Tällaiset luvut taas masentaa ja sen hetken kun sainkin nukuttua niin näin aika motivoivaa unta jossa potkin itseäni takamukselle ja huudan että eteenpäin vaan tähän me ei jäädä, nyt ei voi enää luovuttaa. Niin se kai sitten on, Huomenna on laihdutus ryhmä, ehkä sieltä saisin eväitä jatkaa matkaa. Välillä vain tuntuu että vaikka asiasta paljon tiedänkin niin ei sitä kaikkea voi kuitenkaan tietää. Jos ensi viikolla ei ole pudotusta niin leikkaan vaikka hiukset että vähän lähtisi. hehe. en kumminkaan lupaa.



-Kissankello

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä, kyllä se siitä kun pysyt vaan lujana ja tavoitteet mielessä! :) Mulla ainakin uni vaikuttaa painoon ihan hirmusesti: hyvät yöunet tiputtaa kiloja ja huonoilla unilla mennessä tulee syötyä ku hevonen + muutenkin tuntuu että kroppa ei toimi ilman kunnon lepoa. Eli nou hätä, unta pollaan vaan :) Eiks se oo ihan tutkittukki juttu miten unet vaikuttaa painoon ja etenkin ylipainoon :) Mimmosta bataattikeittoa muuten teit? Sosekeittoa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu eli sitten vaan väkisin petiin. Bataattikeitto on se sama jonka reseptin jaoin täällä aikaisemmin. Eli lempiruokaani.

      Poista

Kiitos kun kommentoit ja kerrot mielipiteesi sekä vinkkisi.