keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Polar loopin näkymiä

Viimeaikoina on töiden ja kävelyn suhteen oltu ahkeria.. tässä vähän kuvafaktaa mitä polar loop on näyttänyt viimeaikoina. 
-Kissankello

6 kommenttia:

  1. 130481 askelta päivässä?!!? Huhhuijaa, miten se on mahollista? :-) Mitä oikeen touhusit? :-) Kyllä jää meikäläisen 15 000-20 000 askeleet ihan nöyriks tommosten tulosten kanssa. Hienosti liikuttu!

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Poistin kuvan kun en ollut huomannut virhettä ja rannekekkin oli päivittynyt oikeaan lukuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih mulla taas Polar tuppaa tekemään sen tempun ettei laske oikein mm. kuntopyöräilyn kaloreita (ilman sykevyötä) ja huomasin joskus testaillessani ettei se kyllä noteeraa ihan jokaista askeltakaan (tyyliin sadasta askelesta jää puuttumaan välillä jopa 20 tms tai sitten vaan päi ittyy tosi myöhässä). Mutta hei, pääasia että liikkuu ja nää ihme mööpelit innostaa liikkumaan :) Kiikut joka tapauksessa tosi hienoja määriä, pidä kiinni siitä! :-)

      Poista
    2. Äh, piti kyllä kirjoittaa sanat päivittyy ja liikut :-D

      Poista
    3. joo pyöräilystä ei tosiaan ota kaikkee ja sykevyötä en viläkään omista vaikka haluaisin, ehkä keväällä sitten. mutta innostus on varmasti se suurin syy että tätä käytän yötäpäivää. ja unen mittaaminen on itselleni tärkeä toiminto tässä. ja kiitos paljon.

      Poista

Kiitos kun kommentoit ja kerrot mielipiteesi sekä vinkkisi.