lauantai 19. syyskuuta 2015

Missä mennään

Tällä viikolla olen ollut ketoosidieetillä ja olo on aika hutera ja päätäkin vähän särkee.  Yleisfiilis on kumminkin hyvä. Ruuat pitää punnita hyvin tarkasti ja kokoajan pitää miettiä mitä syö seuraavaksi. Tämä on varmistanut sen ettei ole edes miettinyt lipsumista koska siihen ei vain ole aikaa. Aloitin myös uudessa työpaikassa joten siinäkin on ollut totuttelemista.
Huomenna on vaakapäivä josta voin sitten raportoida tänne. Ajattelin nyt kumminkin lauantain kunniaksi ottaa muutamia kuvia ja lisäillä niitä tänne. Muutosta tuskin muutamia senttejä enempää on mutta minusta on kiva että on kuvia joita voi sitten muistella ja vertailla myöhemmin. 

Tavoite siis synttäreihin 4.10 on 80 kiloa tai edes lähelle sitä. Nyt aikaa on kaksi viikkoa ja ketoosidieettiä on jäljellä reilu viikko. Kirjoitan lisää dieetistä kunhan olen saanut sen suoritettua ja voin jo nyt sanoa että tuloksia on varmasti tulossa.

-Kissankello

2 kommenttia:

  1. Tsemiä tavoitteeseen! :-) Hitsi, ei kyllä uskois että painat 85kg tms, pikemminkin seiska- tai kuusjotain :-) Sulla on niin kauniin kaposet jalat ja kädet :-) Huoh, oiskin noin kapeet jalat niin vois kiskoa pitkävartiset saappaat vaikka heti jalkaan :-) Mutta minä saan vielä odottaa ainakin sen 20 kilon verran että nämä halot kutistuvat edes johonkin ei niin pulleeseen ja pyöreeseen mittaan :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos pajon sinulle. Minulla isoin ongelmakohta onkin tuo masu ja se ei tunnu katoavan vaikka kuinka laihtuu. lisäksi iho on löysää jokapuolelta enkä oikein tiedä miten sitä kiristelisi, mutta kyllä olen tyytyväinen tähän muutokseen. Ja tsemppiä sinullekkin, kyllä se tasapaino sieltä vielä löytyy.

      Poista

Kiitos kun kommentoit ja kerrot mielipiteesi sekä vinkkisi.