lauantai 12. maaliskuuta 2016

Salihanskat

Treenattuani ahkerasti salilla on tullut sellainen himotus kun salihanskat, kämmenet ovat usein kuluneet ja rakoilla kun käden ja raudan välissä ei ole mitään suojaa. Uskon myös että hyvät hanskat auttavat nostamaan rautaa paremmin kun pito on parempi. Hanskakaupoille lähtiessäni mietin myös rannetukia ja että ne pitääkin sitten ostaa seuraavaksi, mutta kappasvaan kaupoilta löytyikin hanskat jossa on molemmat ominaisuudet samassa. Casall HIT. Kokeilin kaikkia merkkejä ja malleja ja nämä olivat ehdottomasti omaan käteen mukavimmat ja laadukkaiamman tuntuiset. Hintaa näille tuli 37 euroa ja nyt jo tuntuvat että ovat maksaneet itsensä takaisin tehossa ja mukavuudessaan. 



Ennenvanhaan tälläisetkin asiat tuntuivat niin kaukaiselta ajatukselta. Minäkö muka käyttämässä jotain oikeita treenivarusteita, mutta käytön mukana tulee mukavuus sekä tarve, se minkä olen ennen kokenut että vain oikeat bodarit ansaitsevat, tulee oikeastaan kokoajan lähemmäs tavallista tallaajaa. Treenivaatteet ja varusteet ovat muotia jolloin kynnys panostaa saliin ei olekaan niin korkea. Itse olen edelleen aika huono panostamaan salivaatteisiin tai muihinkaan vaatteisiin, mutta himotuksia kyllä löytyy ja on ihana katsoa salilla kun kaikilla on niin upean kirjavia vaatteita. Minäkin vielä joskus.
Itselläni oli perjantain seuraavanlainen setti, tai oikeastaan melko samanlainen kun aina.



Tuloskuvia on niin vaikea vielä ottaa kun lihakset ovat lähinnä omin silmin nähtävissä ja pienen rasvakerroksen alla, mutta haba tuntuu jo pikkuhiljaa tunkeutuvan näkyviin joten sitä onkin kiva kuvata ja seurata.

Hyvää liikuntaviikonloppua!

-Kissankello

2 kommenttia:

  1. Salihanskat on kyllä ihan must jos käyttää vapaita painoja / kahvakuulia tms. On hauskaa kuulla, että jollakulla muullakin on samanlaisia ajatuksia niistä kuin itsellä: enhän mä voi niitä käyttää kun enhän ole oikea bodari... Toinen juttu mitä vielä aristelen salilla on nahkaremmit, joilla saa tangon painoineen pysymään paremmin käsissä. Mulla jalat ja selkä ovat tosi vahvat, kädet ei niinkään, ja jotenkin vaan ne nahkaremmit on pikkasin liian "bodarimaiset" mulle. Välillä PT kyllä laittaa käyttämään niitä, jotta saadaan tankoon vaikka maastavetoja varten ökypainot. Hyviä reenejä uusien hanskojen kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle. Tunnen että itselläni on vähän sama ongelma että käsien puristusvoima on jotenkin heikko ja juurikin nämä hanskat ja muut auttavat saamaan sitä toivottua pitoa. Remmit ovat minulta vielä kokeilematta, mutta varmasti seuraava askel jos tahtoo kehittyä.

      Poista

Kiitos kun kommentoit ja kerrot mielipiteesi sekä vinkkisi.