maanantai 14. maaliskuuta 2016

Viikon liikunnat, Aerobinen + Sali

Viime viikolla liikuntaa tuli harrastettua kuudesti, Juoksun lisäksi salitreenit tuli tehtyä täydellä teholla joten nyt on erityisen liikkunut olo. Liikunnan lisäksi pitäisi muistaa venyttely jonka puuttumisen nyt huomaa jäykkinä lihaksina, uskon että venyttely on suurimmalle osalle se heikko kohta ja niin on minullakin. kun treenit on tehty tahtoisi vaan kotiin syömään eikä kauheasti innosta jäädä venyttelemään ja ruuan jälkeen koko asia on yleensä jo unohtunut. Note to self: pitääkin yrittää tällä viikolla kunnostautua asian kanssa.

Sunnuntaina tuli syötyä vähän kakkua anopin syntymäpäivien kunniaksi mutta kohtuus säilyi onneksi sielläkin. Tällä viikolla olen pitänyt vähän vapaampaa syömisviikkoa jotta saisin aineenvaihduntaa vähän tehostettua ja hidastuneen painonpudotuksen ja epäillyn säästöliekin purettua. Pyrin nyt syömään noin 1900 kaloria päivässä ja katsotaan lähteekö paino ylös vai alaspäin.

Viikon liikunnat:

Ma: Juoksu
Ti: Sali
Ke: Sali
To: ---
Pe: Juoksu
La: Sali
Su: Juoksu

Instagramiin laitoin kollaasi kuvan osuvilla hashtageilla Fitness, Fatness, Coffee and Makeup eli sopii viikonlopun teemaan, kuvassa siis sunnuntain herkkuja ja aamun pohjelihakset.
Lisäksi ihanaa kun sai ensimmäistä kertaa tänä keväänä käyttää aurinkolaseja


Ihanaa alkanutta viikkoa!

-Kissankello

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ja kerrot mielipiteesi sekä vinkkisi.