keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Syksyn sekasoppa katsaus

Mistä tietää ettei ole muotibloggaaja.. siitä että kameran edessä en todellakaan osaa olla luonnollisesti. Harmillista sinänsä koska olisi kiva että olisi aina enemmän vertailukuvia myöhempää varten. Päätin kumminkin kaivaa muutamia kuvia jotta vähän näkee missä mennään. Vannoutuneena mekkotyttönä jouduin ostamaan farkut töihin ja niistäkin oli napsaistava pikainen kuva.


  Tipatonta on takana kolme viikkoa ja nyt alkoi myös sokeriton syyskuu. Aika ei ole käynyt pitkäksi ja nyt on suhteellisen helppoa ollutkin kun viikonloput ovat menneet töiden parissa.
Tein netissä myös sokerin kulutus testin ja ainoaksi ongelmakseni ilmeni ketsuppi ja sitä yleensä meneekin useampana päivänä viikossa. Olen muutaman vuoden aikana vähentänyt jo reippaasti. Ennen laitoin ketsuppia jokaoseen ruokaan ja sitä menikin kilo viikossa. Nyt sama kilon purkki kestää yli kuukauden.  Olen itse enemmän perso sipseille ja suolaiselle joten tämän ei pitäisi olla mikään ongelma ellen joudu yllättäen sukulaisten kahvipöytiin.  Sipsitkin tosin ovat pannassa kuten kaikki muutkin herkut ja pyrinkin syömään mahdollisimman puhdasta ruokaa ja tarpeeksi paljon. Tällä hetkellä  kalorini päivässä ovat 1700 ja olen kokenut sen riittäväksi ja aamupaino tänään oli 79.1 kg.  Joten pientä laskua on huomattavissa mutta en pidä mitään kiirettä.





  Aamupalana mennään edelleen puuro ja kanamuna linjalla joka toimii itselläni parhaiten, se on nopea tehdä ja terveellinen. Puuron päälle tulee mustikoita, puolukoita ja sokeritonta mehukeittoa.
Töihin teen aina eväät kotona ja pyrin tekemään 3-4 päivän ruuat valmiiksi jottei joka päivä tarvitsisi laittaa ruokaa muttei myöskään tulisi nälässä sorruttua eineksiin tai rasvaisiin herkkuihin. Töissäni on käytössä mikro joten ruuat ovat samoja mitä syön myös päivällisellä. Tällä viikolla esimerkiksi porkkana tomaatti kastiketta ja spagettia, Soijarouhelasagnea, papumuhennosta ja riisiä sekä bataattikeittoa ja härkistä.


Viikonloppuisin puuroon on kiva paahtaa uunissa hedelmiä kuten omenaa ja aprikoosia


Joskus pieni vaihtelu myös virkistää ja sekoitan samat ainekset maustamattoman jugurtin sekaan.

Liikunta on myös palaamassa elämääni, viime viikolla kävin juoksemassa kuuluisia malminkartanon portaita, pyöräilin 25 kilometria ja kävelin 10 kilomerin lenkin.  Tällä viikolla takana on yhdet porraskävelyt sekä salitreeni.

Terveellistä syksyä! -Kissankello



1 kommentti:

  1. Hei, kiva postaus! :) Olen itsekin aloittamassa (taas) elämäntaparemonttia, aikanaan pääsin sadasta kilosta kahdeksaankymmeneen mutta sitten ote lipsahti. Mun painonpudotus oli silloin liian painokeskeistä, ruuan tarkkailu oli uuvuttavaa ja siksi elämäninto meni ja repsahdin taas sataan kiloon. Nyt aloittamani matka keskittyy vain hyvinvointiin ja toivon niin saavuttavani pidempiaikaisia tuloksia! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ja kerrot mielipiteesi sekä vinkkisi.