perjantai 27. joulukuuta 2013

Ruoka Päivittelyä

Tässä ote tämän päivän syömisistäni ja mitä aijon syödä, ongelmani on vain se että saadessani kaikki pallot vihreiksi jään kaloreista aina vajaaksi. Miten vaarallista tai hyödytöntä tämä on jos en saa kaloreita nostettua sen suositellun 1500 kcal päivässä. Syön terveellisesti, olen jättänyt pastat,riisit ja perunat pois kokonaan. Joten niitä en tahdo lisätä. En myöskään jää nälkäiseksi vaan olen aina kylläinen. Mitä voin lisätä jotta kalorit tulevat "täyteen", vai jatkanko vain samaan malliin?

Tänään aikeena on tehdä haastepäivä nro.3 eli vatsat 40, lankku 25s, ja kyykkyjä 28. Tällä hetkellä fiilis on hyvä, tosin outo tunne jokapuolella kun lihaksiin sattuu ja todella oudot paikat kipeänä. Esim polven viereinen lihas, pepun ja alaselän välissä oleva lihas ja ala vatsat.

Tänään on myös sellainen haaste että olen menossa bileisiin, ja tarkoitus on olla syömättä ja juomatta mitään. Tosin ajattelin vähän helpottaa oloa vissyllä ettei ihan tuu tyhmä olo pelkästä vedestä ja kukaan ei rupea tyrkyttämään alkoholia. Alkoholi ja sen kalorit eivät sinänsä ole minulle ongelma, mutta se syöminem mitä harrastan pikkuhuppelissa on järkyttävää. Viimeksi baarin jälkeen söin kahdet makkaraperunat ja cocacolaa ja aamulla vielä pyttipannua ja sipsejä. Joten yritän olla juomatta jotta voin syödä terveellisesti. Näitä juhlia ja bileitä kumminkin tulee tasaiseen tahtii kokoajan että on vaan parempi ruveta opettelemaan olemaan juomatta ja sortumatta herkkuihin.
Tänään paino oli taas tippunut sen 500g enkä malta odottaa aamuun jolloin saan taas punnita itseni ja tuntea ylpeyttä siitä etten herkutellut.

Hauskaa viikonloppua muillekkin.

-kissankello

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ja kerrot mielipiteesi sekä vinkkisi.