sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Ruokailua ja itsekurittomuutta

Tämän päivän ohjelmassa oli pitkä lenkki siskoni seurassa ja se sujuikin hyvin. Tuli taas vedettyä se 5,6 km ja tuntihan siinä meni, ei varmaankaan tuisi niin kauaa jossei reitti olisi lähes kokonaan ylämäkeä . Kulutettua tuli n.475 kcal. Siskolle sitten tuli lenkillä nälkä joten lenkin lopuksi menimme kauppaan. Kaupassa kaikki näytti vielä hyvältä ja ostin bataattikeitto ainekset enkä muuta, mutta siskoni taas osti 3 pussia popcornia. Ja tämä on epäreilua, sillä hän ei liiku ikinä ja aina mässää, mutta silti hoikka kun mikä. No aluksi yritin olla napsimatta noita poppareita, mutta kun siskoni laittoi minulle puolet pussista omaan kulhoon niin johan katosi parempiin suihin. Kaloreita tästä tuli kiloklubin mukaan 276.  Eli ei ihan persiilleen mutta tämäkin ärsyttää. Ei se paino hilaudu alas jos ei mitään ole valmis tekemäänkään.
No mutta hyvät uutiset ovat että olen liittynyt tässä lähellä pidettävään laihduttajien tukiryhmään. Ryhmä alkaa 14.1 ja jatkuu siitä seuraavat 12 viikkoa ja tapaamisia on kerran viikossa. En malta odottaa, sillä tahdon todella saada tukea ja tietoa kaikesta kiinnostavasta. Rakastan käyriä, mittareita ja tilastoja ja ne innostavatkin minua kaikista eniten.

Sain myös luettua Dieettitytön ihmeelliset tarinat kirjan ja sekin on päässyt suureen osaan laihtumisessani. Nyt tarvitsisin lisää luettavaa, mutten tiedä mistä löytäisin lisää laihdutus elämänkertoja.

Nyt teen vielä haasteen vatsalihakset ja hetki crosstrainerilla poppareita kulutellen.
Hauskaa viikon alkua teillekkin.

-kissankello

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ja kerrot mielipiteesi sekä vinkkisi.