tiistai 13. lokakuuta 2015

Liikuntaa ja tuloksia

Viime viikkoina on tullut liikuttua hyvin, olen ruvennut käymään salilla keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin ja lisäksi sunnuntaisin käyn kävelylenkillä.  Sain poikaystävästä uuden salikaverin joten nyt homma luistaa ja toinen on helpompi repiä mukaan jos väsyttää ja tekee mieli lintsata.   Salilla on ihan kivaa, tosin tuntuu että voisin nostella vähän painavampiakin painoja. Pitää kokeilla nostaa pikkuhiljaa ettei koko kroppa mene ihan jumiin.

Paino on takkuillut viimeaikoina ja aina välillä on tullut syötyökin vähän liikaa, vaikka herkut olen edelleenkin jättänyt väliin. Tänä aamuna paino näytti kuitenkin 79,4 kiloa. Senttejä vuötäröltä sekä vatsasta on lähtenyt molemmista yksi.  seuraavaan välitavoitteeseen on 4,4 kiloa ja sen haluaisin saavuttaa jouluun mennessä, mutta saa nyt nähdä.
 En tahdo asettaa paineita ja lisäksi olen huomanut että tässä kohtaa paino rupeaa putoamaan vähän hitaammin.  Töissä on todella kovaa stressiä ja toivon ettei se rupea vaikuttamaan  pudotukseen. Yleensä tässä vaiheessa mässäiln sipseillä ja ranskalaisilla päivittäin mutta nyt en ole moisiin sortunut mutta tunnen sen jotenkin kummittelevan lähellä. Tottumista tosiaan vaatii että millä palkita itsensä kun kiukuttaa, stressaa ja väsyttää.  Sipseistä tulee nyt kahdeksan viikkoa taukoa ja olen edelleen hämmentynyt kuinka hyvin olen kestänyt. Limppariakaan en ole juonut kuin yhden pikkupullon synttäreillä ja yhden light version toisissa juhlissa.

Nyt mennessämme vuoden pimeimpään vuodenaikaan, voin vain toivoa että liikuta ja syömäni vitamiinit sekä mehut pitävät kaikenlaiset turhat väsymykset poissa jotta jaksaa tsempata jouluun asti.

Mukavaa tiistaita.

-Kissankello

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ja kerrot mielipiteesi sekä vinkkisi.