keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Back in business

Heippa vaan! Pitkästä aikaa tulee kirjoitettua kuulumisia. Inspiraatio on taas ollut hukassa jouluövereiden takia. Kaksi viimeistä joulua ovat olleet helppoja, mutta tämä joulu oli kenties elämäni vaikein syömisten osalta. Olin koko joulukuun liikuntakiellossa työtapaturman takia ja joulukiloja tulikin viisinkappalein.. tästä masentuneena olen yrittänyt päästä taas ryhtiin ja tänä aamuna vaaka näyttikin 76.2 kg.
Ihan kiva luku, mutta en voi olla miettimättä miten paljon vähemmän se voisi olla. Nyt fiilikset liikuntaan ja syömiseen ovat kumminkin kasvaneet ja laihdutus on taas osa arkea.

Salilla tulee käytyä 3 kertaa viikossa ja lisäksi pyrin käymään lenkillä vähintään kahdesti viikossa. Miehellä on meneillään massakausi joten nyt meillä on menty viikkopunnituksilla yhdessä ja punnituspäivä on aina keskiviikkoisin. Mittoja ei ole huvittanut ottaa mutta kai nekin kohta pitäisi.  Ihanaa kun aurinko paistaa ja odottelenkin kevättä innolla että pääsisi taas käyttämään ihania mekkoja! Tsemppiä teillekkin kaikille ja katsotaan milloin tulee taas kirjoiteltua. Lopussa vielä kuvia tältä aamulta.

-Kissankello

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ja kerrot mielipiteesi sekä vinkkisi.