torstai 18. helmikuuta 2016

Kesäkuntoon 2016?

Viimekesä ei sitä kesäkuntoa tuonut, lähemmäksi on tultu joka vuosi. Nyt ollessani lähempänä haluamaani kesäkuntoa pystyn ymmärtämään tavoitteen paremmin. Pudotettavaa on reilu 10 kiloa, mutta se ei riitä. sen lisäksi tahdon lihaskuntoa. Uskon että unelmieni kroppaa tuskin tulen koskaan saamaan koska roikkuva nahka ja muut ikuiset arvet, mutta tiedän että voin saavuttaa sen minulle mahdollisen unelmakropan, lihaksineen ja kaikkineen. mutta lihas vaatii aikaa, ja laihdutus vaatii aikaa, vaikka pääsisinkin painon suhteen tavoitteeseen kesäksi, niin tuskin olen saavuttanut vielä niin paljoa lihasmassaa kun tahtoisin, joten ehkä lopetan kesäkunnon tavoittelun tälle vuodelle ja siirrän sen vuodella eteenpäin. Käyn kyllä salilla takomassa lihasmassaa hitaasti mutta varmasti, mutta tämän vuoden tavoite silti on enimmäkseen laihtua. Jokainen hetki tuo minut lähemmäs tavoitetta, henkisesti tai fyysisesti. Se että olen laihtunut huomattavan määrän hitaasti on auttanut enemmän tottumaan ajatukseen ja terveelliseen elämään henkisesti, koska kaikki lähtee pääkopasta.

Ensimmäinen tavoitteni oli laihtua erittäin laihaksi, jopa anorektisesti, halusin niin kovasti olla laiha ettei millään muulla ollut väliä.
Seuraava tavoitteeni olikin jo vähän normaalimpi, eli normaalipainon puolivälillä, sinne minne edelleenkin olen tähtäämässä.
Nykyinen tavoite painon lisäksi on lihakset, en sano että minusta tulee mitään fitnessmimmiä, mutta joitakin lihaksia haluaisin, sekä kestävyys että ulkonäkösyistä.

Lisäksi tahdon erityisesti oppia tuntemaan oloni hyväksi omassa kropassani. tottakai aina tulee huonoja päiviä, mutta pääsääntöisesti tahdon rakastaa kehoani myös huonoine puolineen ja oppia viihtymään itseni kanssa ja olemaan katsomatta peilistä aina niitä ongelmakohtia.

Joten tämän kesän tavoite, on laihtua ja tuntea olonsa hyväksi omassa kropassaan, hengailla rannalla uikkareissa ja olla miettimättä miltä näyttää!

kesän 2017 tavoite on olla tikissä!

Tähän loppuun lisään vielä kuvan sivuprofiilista, jossa näkyy vielä mahaa.


 Etuprofiilini on omasta mielestäni sitä parasta antia, mutta sivuprofiilissa näkyy tuo "ongelma" alue, jota tällähetkellä innokkaimmin työstän.

Liikunnallista loppuviikkoa ja muistahan lukea eilinenkin postaus!

-Kissankello

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ja kerrot mielipiteesi sekä vinkkisi.